Pe la inceputurile anului trecut, respectiv 2009 - incepuse o intreaga nebunie cu acel film Twilight in interpretarea lui Robert Pattinson care a innebunit toate tinerele de pe mapamondul asta, in ciuda faptului ca nu este atat de extraordinar ca tip, dar este un bun actor ce-i drept.
Insa, cum gusturile nu se discuta, daca tot m-am gandit la vampiri - am sa postez cateva poze dintr-o veche colectie a lui Alexander McQueen - cea din 2009 - intitulata chiar Dracula.

Inca o data  McQ adauga la testamentul sau de geniu, in fashion - o colectie ce ne cufunda de data aceasta in lumea magica si infricosatoare -  a vampirilor, recomandand evident, barbati imbracati in negru, din cap pana-n picioare, accesoriati cu bastoane de lemn, impodobiti cu  cerculete sub ochi, in asteptarea noptii parca - atunci cand creatura se transforma intr-un vampir, destul de seducator daca ma uit bine la aceste fotografii tare dragi sufletului meu.
Pe alocuri , explodeaza din cand in cand si nuanta de rosu, tocmai pentru a  amprenta eticheta  unui stil  foarte vechi si englezesc a ceea ce reprezinta -  un vampir.

Sincera sa fiu, nu m-as da la o parte daca as intalni un Lord Vampire pe strazi, care si-ar scoate tacticos ceasul antic din buzunar, invitandu-ma la o cina si un spritz cu cateva picaturele  de sange, infigandu-si coltii cat mai adanc in oricare muschi pielos al gatului meu..:P

Mi-am adus aminte de o amuzanta holograma cu Kate Moss bineinteles tot dintr-un fashion show (2006) - Alexander McQueen - A mad-man genius indeed...
Superba, iar muzica din filmul Lista lui Schindler by John Wiliams - music - Itzhak Perlman - este divina.

Atat de trist dar atat de minunata este impletita arta in acest videoclip!
- A Masterpiece!
Enjoy!