O linie foarte frumoasa si interesanta de blugi, bine  "spălata", slefuita, uzata, rupta, reparata, brodate,oxidata mai peste tot, de cei doi designeri,  imprimeuri cu fotografii pe veste şi detaliile pantalonului cu cinci buzunare penTru 2010.. Toate acestea au fost prezentate cu cămăşi in carouri, jachete din piele bine zdrobite, prespălate şi asortate cu cizme. O colectie cat se poate de pret-a-porter..Felicitari D&G! Frumoasa colectie si de haine..dar si de  barbati.:)

Domenico si Stefano s-au intalnit intr-un atelier de confectii din Venetia. Amandoi lucreaza acolo, Domenico ca designer si Stefano grafician.Talentul lor recunoscut pana la a le creste salariul,ptronul lor..Discutabila acea palma peste ceafa a patronului in sens figurat clar, il fac pe Stefano si Domenico sa decida in  a-si deschide primul atelier cu cei 10000 de euro pe care ii primeste de la acel patron pentru debutul lor. In jur de 15 zile cei doi, pun la punct o colectie feminina din fasii de materiale pe corpurile unor femei planturoase, in special un anume gen de femeie, o anume ..smiles..Monica Bellucci.

Pe intelesul tuturor a fost un succes bestial!...si inceputul epocii colagenului..
Prima colectie masculina urmeaza din nou, alte fasii subtiri de material pe corpurile unor masculi superbi de aceasta data. Pe scurt un alt succes rasunator!..urmat de multe inscrieri la sala de fitness..clar..

Dupa aceea cei doi o imbrca pe Madonna pentru un turneu, apoi pe Kylie Minougue, Robbie Williams,Jennifer Lopez, U2, Angelina Jolie, Camerun Diaz, Gwyneth Paltrow s.a.
Apoi, imediat se refac tricourile de la AC.Milan, iar Dolce si Gabbana ajung deja la cifra de afaceri de 867,6 milioane de euro in 2004..

In final, in 2005 mai precis, ating cifra rotunda de 1000 milioane euro si sunt alesi al doilea cel mai romantic cuplu, dupa Romeo si Julieta (uau..!), de catre un ziar italian, chiar inainte de a se desparti..dar nu si pe plan profesional (slava Domnului si bancherilor..!).

"Unirea ..si nu numai cea psihica , aduce puterea. Demonstratia ..tocmai  ce am demonstrat..smiles..

0 Responses so far.

Post a Comment

Da cu o parere, nu doare..