O linie foarte frumoasa si interesanta de blugi, bine  "spălata", slefuita, uzata, rupta, reparata, brodate,oxidata mai peste tot, de cei doi designeri,  imprimeuri cu fotografii pe veste şi detaliile pantalonului cu cinci buzunare penTru 2010.. Toate acestea au fost prezentate cu cămăşi in carouri, jachete din piele bine zdrobite, prespălate şi asortate cu cizme. O colectie cat se poate de pret-a-porter..Felicitari D&G! Frumoasa colectie si de haine..dar si de  barbati.:)

Domenico si Stefano s-au intalnit intr-un atelier de confectii din Venetia. Amandoi lucreaza acolo, Domenico ca designer si Stefano grafician.Talentul lor recunoscut pana la a le creste salariul,ptronul lor..Discutabila acea palma peste ceafa a patronului in sens figurat clar, il fac pe Stefano si Domenico sa decida in  a-si deschide primul atelier cu cei 10000 de euro pe care ii primeste de la acel patron pentru debutul lor. In jur de 15 zile cei doi, pun la punct o colectie feminina din fasii de materiale pe corpurile unor femei planturoase, in special un anume gen de femeie, o anume ..smiles..Monica Bellucci.

Pe intelesul tuturor a fost un succes bestial!...si inceputul epocii colagenului..
Prima colectie masculina urmeaza din nou, alte fasii subtiri de material pe corpurile unor masculi superbi de aceasta data. Pe scurt un alt succes rasunator!..urmat de multe inscrieri la sala de fitness..clar..

Dupa aceea cei doi o imbrca pe Madonna pentru un turneu, apoi pe Kylie Minougue, Robbie Williams,Jennifer Lopez, U2, Angelina Jolie, Camerun Diaz, Gwyneth Paltrow s.a.
Apoi, imediat se refac tricourile de la AC.Milan, iar Dolce si Gabbana ajung deja la cifra de afaceri de 867,6 milioane de euro in 2004..

In final, in 2005 mai precis, ating cifra rotunda de 1000 milioane euro si sunt alesi al doilea cel mai romantic cuplu, dupa Romeo si Julieta (uau..!), de catre un ziar italian, chiar inainte de a se desparti..dar nu si pe plan profesional (slava Domnului si bancherilor..!).

"Unirea ..si nu numai cea psihica , aduce puterea. Demonstratia ..tocmai  ce am demonstrat..smiles..


Frida Giannini a prezentat o colectie mult mai musculoasa şi masculina decât de obicei. Spiritul  acestei colectii este dominat de o multitudine de alb, cu referire parca la arhitectura Oscar Niemeyer. Bărbaţii ce se perinda pe catwalk  sunt frumosi, si au siluete de înotători. Jachetele sunt urbane si  din piele -  chic si ele -  echipate cu plasă si piele lucrate cu tehnici de perforat insertii de ţesut, în contrast cu  tubulatura şi fermoarele argintii.

Un rafinament,  prezentat in piele de crocodil, al cărui aspect a fost modificat printr-un procedeu secret al casei florentine. Există o tensiune frumoasa în această colecţie, costumele de damasc alb mentine acelasi sunet al valurilor marii, iar mantaua jacquard  plata si  strălucitoare purtata intr-o noapte de inceput de toamna, când albastrul din miezul unei  nopţi iti  reda toata eleganta si rafinamentul acestei case respectabile - Gucci 2010
  
but, iata si cateva lucruri despre Casa Gucci..pentru cei care nu stiu istoria acestei case..

....Totul a inceput in 1890 la Londra. Gucci este luuat de la prenumele sau Guccio, care lucreaza ca valet intr-un mare hotel,iar el are doar 9 ani si parintii sai nu-l iubeau deloc. Dupa 31 de ani se intoarce in tara natala, Italy, si isi deschide un magazin de pielarie ,care in scurt timp devine imperiu..

In 1953 Gucci moare, lasand in urma trei mostenitori, Aldo, Vasco, Rodolpho..ca sa nu mai punem la socoteala multitudinea de rude..cu fratii, surorile..etc..care si-au reinnodat legaturile familiale..datorita averii lasate in urma defunctului,

Aldo preia fraiele acesteoi afaceri, insa, fiecare din familie da buzna si isi face de cap, fiecare dupa buul chef si plac, diferite colectii..iar dupa cinci ani..zestrea se subtiaza vizibil..
In 1980, Paolo, fiului lui Aldo vrea sa fie promovat..intre timp taticul..sau ajunge la inchisoare pentru evaziune fiscala..

Apoi, urca pe "tronul"casei Gucci,  Rodolpho ..si dupa inca 10 ani,imperiul expira..Fiul sau, Mauritzio, intra in scena,isi da afara verii, cumparandu-le partile si se pune serios pe treaba.In 1990 il angajeaza pe Tom Ford care aduce faima mult meritata acestei case Gucci..