Editia a 51-a Cibeles Madrid Fashion Week a dat startul  in 18 februarie a.c. cu prezenta exclusivă a designerilor deja consacrati precum :Agatha Ruiz de la Prada, Victorio & Lucchino, Elio Hanniba si Laguna Berhanyer si multi altii.
Unii  au prezentat  colectii antagoniste, functionale,  compuse din fuste, pantaloni,rochii  in nuante de negru,  alb, verde, violet, folosind materiale precum tifonul,dantela, si broderii realizate manual creeate din tesaturi parca de epoca, foarte rafinate si proprii demonstrand pasiunea  pentru creativitate in spiritul haute couture.

Dar, altii si-au facut aparitia pe podium cu colectii mai sofisticate, chiar in supra doze as spune, si  foarte curajoase, ma refer in mod expres aici la colectia extravaganta de barbati, propusa de Isabel Mastache care a inundat catwalkul dupa  cum se observa  si din  videoclipul si imaginile  postate, cu   vesminte tridimensionale din lana ce amintesc vag de  indienii etnici ai Europei Centrale, 
si labirinturi imposibil de purtat pe cap, sau  piele,  cu robe acoperite de sute de ornamente, camasi si mai ales  pantaloni  ce se scalda lejer in apele fetisismului  lasand “organele genitale” la vedere .

Intreaga colectie a  pare un pariu provocator si riscant daca fac referire la noul trend propus de Isabel Mastache,  unde moda parca nu mai are nici sex, nu mai este nici unisex, e un talmes-balmes,  nada de nada mas, sau poate noi orizonturi de criza?

Cu  siguranta designerul a avut mult simt al umorului, deasemenea si publicul care a rasplatit-o pe aceasta  cu zambetele si aplauzele lor  pentru indrazneala sa, iar mi mi-a starnit un zambet in timp ce-imi troznea prin  in minte intrebarea: Cum ar fi sa te intalnesti pe strada cu un tip dragut care este imbracat intr-o asemenea tinuta si  sa te mai si "ask " de un "date"? Eehi...?
 


0 Responses so far.

Post a Comment

Da cu o parere, nu doare..