Jean Paul Gaultier classici spring/summer 2010


J.P.G. - "copilul singur" - incepe sa lucreze in megadomeniul fashion inca de la varsta de 18 ani. Denumit si "copilul teribil al modei" (unul dintre  preferatii mei..) incepe cu o chestie teribila in 1979 lansand o colectie de bijuterii electronice.. Spiritual si plin de umor spune : "Trebuie neaparat sa le scoateti inainte de dus sau va veti electrocuta, precum Claude Francois."

In 1985 - acest "copil teribil al modei"..:) aduce un element nou in fashion odata cu  colectia" O garderoba pentru doi" - fusta pentru barbati, spunand: "colectia mea iti permite sa faci ceva economii..pentru a merge la psiholog."..:)

1989 - colectia How to do that..
1990 - mult contorversatele sutiene conice..remember Madonna..
1992 - colectia de mobilier mobil..clar urmata si de multe "plangeri "de la vecinii de dedesubt :) in cazul in care ati fi dorit sa achizitionati ceva piese..pentru casa dumneavoastra..

In urma cu doar cativa ani,introduce machiajul pentru barbati..
Dintre cele doar cateva relatari despre teribilismul lui J.P.Gaultier se poate spune clar ca este usor "tzicnit" dar, sa nu uitam ce spune Aristotel: "Nu exista geniu acolo unde nu  exista un graunte de nebunie".
Nu stiu cat de tzicnit sau nu este, insa cifra sa de afaceri din anul 1990 de 6 milioane de euro, s-a marit de 10 ori deja pana acum si clar, ca nu este chiar atat de..smiles..tzicnit.

Jean-Paul are atat de mult succes in randul clientilor sai filipinezi incat, intr-o calatorie in arhipeleag, guvernul nu a vrut sa-i acorde viza pentru a se intoarce in Franta...Culmea este ca a vrut sa se faca brutar cand era mic..so, daca nu a ajuns brutar, sa faca paini, atunci macar are cu ce sa-si cumpere painea cea de toate zile..:)

       
                    

         

0 Responses so far.

Post a Comment

Da cu o parere, nu doare..