Am ales doar cateva - smiles - din colectia spring 2010 manswear a Donatellei..Sincera sa fiu, sunt surprinsa in mod placut de aceasta data. Nu sunt neaparat un fan al ei, dar trebuie sa recunosc ca produce cateodata adevarate minunatii, indiferent de parerea mea vis-a-vis de persoana ei. Ca designer..este jos palaria!..ce mai..

Aceste coduri estetice pana la urma ale societatii noastre parca vin din negura timpului pentru a evolua si ele precum omul - smiles - odata cu toate moravurile sociale spre viitor..Care? Nu stim inca..dar se pare ca tinde spre o frumusete cat mai pura, naturala si cat mai alba..daca se poate ( one of my favourite colour..)

Stim deja ca, de-a lungul intregii istorii a omului, ne-am adaptat corpul fizic la corpului social. Astazi, vechile coduri se inlocuiesc cu presiunea sociala..
Yves Saint-Laurent spunea ca "hainele evoca linistea interioara a omului sanatos".
Cu alte cuvinte, se poate ghici starea de sanatate a oamenilor in functie de imbracamintea lor..pana la urma este un proces de evolutie, chiar si felul de a purta un articol de imbracaminte..Apoi, daca combini diferite piese vestimentare, cu tesatura potrivita, precum si alegerea culorilor potrivite, din toata ansamblarea aceasta, nu poate sa rezulte decat  intr-un  produs final, ca cel al Donatellei  (Versace ) ..Gratz, Donatella! Well done,babe!

0 Responses so far.

Post a Comment

Da cu o parere, nu doare..