Construirea unei garderobe masculine presupune trei faze:

Elementele de baza, Cumparaturile la Moda si Achizitionarea accesoriilor..

1. Piesele de baza vestimentare sunt cel mai dificil de cumparat pentru ca sunt cele mai scumpe (?)..Da. Nu trebuie sa demonstram acum diferenta dintre un costum ieftin care se va deteriora dupa cateva saptamani, iar dupa 3 luni de zile nu-l veti mai putea purta ever..fara a va strica imaginea...si, un costum scump pe care il puteti avea si 10ani..smiles..(nu e vorba chiar despre atata timp..insa, tinta este calitatea produsului achizitionat).
Daca doriti acest lucru..ideea este sa evitati sa aruncati  cu banii in stanga si in dreapta doar pentru ca este la moda si este chiar ultimul articol din moda..E de preferat sa evitati.Poate o singura piesa..asa, ca pe un moft de moment.

2. Cei care sunt impatitmitii cumparaturilor si le considera o placere, mai exista clar..smiles..si le considera necesare pentru ca fac parte din tendintele din moda de la ora respectiva..trebuie doar sa le considere ca piese secundare in garderoba lor...sunt doar niste necesitati pentru a va mentine in actualitate.. Fie ca este un sacou rozz-bombon  care va place la nebunie si, in doar 4 luni este deja demodat, fie ca salivati la imbracaminte gen "papagal"..smiles..sau unele piese vestimentare scrobite rau..sau mai stiu eu ce camasi cu efectul acela de "cool" adica, cu manecile suflecate, inclusiv la camasi..In fine..aceste articole cumparate la repezeala si doar pentru ca sunt la moda in acel moment, va  transforma intr-o persoana fragila care pana la urma nu are o identitate. So, be yourself, always!

3. Accesoriile barbatesti - curelele, ciorapii,manusile, camasile, curelele, incaltamintea, pulovarele, ceasurile agenda si chiar stiloul s.a...sunt elemente esentiale pentru o garderoba masculina.
Acestea  presupun introducerea elementului personal acolo unde domneste uniformitatea.. Aici aveti libertate sa alegeti domnilor, insa nu total! Numai cand le stapaniti la perfectie si stiti sa transgresati codurile.

In postul de astazi cam atat,nu inainte de a spune ca, o garderoba formata numai din elemente de baza ar fi prea plictisitoare si prea conformista..:)

0 Responses so far.

Post a Comment

Da cu o parere, nu doare..